Birria (עיזים מקסיקניים ונזיד צ'ילה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Birria (עז מקסיקני צ'ילה תבשיל). והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 373 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך צ'ילי guajillo, חומץ סיידר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו עיזים Birria (תבשיל עיזים בסגנון חליסקו), Birria, ו Birria (מתכונים דומים).
הוראות
לשים בשר על תבנית אפייה, לטפוח יבש, ואז לשפשף בכל רחבי עם 2 כפית. מלח.
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; לכסות ולהסיר מחום. בינתיים, סטם צ ' יילס.
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה על חום בינוני גבוה. טוסט צ ' ילי בקבוצות, לחיצה שטוחה על פני השטח של פן עם מלקחיים ופונה טוסט באופן שווה, עד משחימים קלות וריחני על 2 דקות לכל אצווה.
מוסיף צ ' ילי למים חמים כפי שהם קלויים ומשרים, מכוסה, עד רך, כ -20 דקות.
שיני שום טוסט באותה מחבת, מפנה עד השחמה בכל רחבי. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, פיל.
להעביר צ ' ילי לבלנדר (נוזל מילואים) מערבולת עם שום, חומץ, ו piloncillo. לטחון כמון, אורגנו, וציפורן בבלנדר תבלינים חשמלי או במכתש, ולאחר מכן להוסיף לבלנדר עם 1/4 כוס צ ' ילה-השריית נוזל. להסתחרר כדי להפוך את הדבק עבה, הוספת קצת יותר להשרות מים במידת הצורך.
למרוח להדביק על בשר, כיסוי, וצינה לפחות 8 שעות עד 1 יום.
שים מתלה קירור מתכת במחבת צלייה (גדול מספיק כדי להחזיק בשר בשכבה אחת) ויוצקים 3 כוסות מים. אם המים מגיעים מעל מתלה, להעלות מתלה עם חותכי עוגיות. סדר בשר על המדף. מכסים סיר עם גיליון גדול של רדיד כבד רדיד להתקמט סביב קצה לאטום בחוזקה.
אופים עד הבשר הוא מאוד רך, 4 עד 4 1/2 שעות.
מעבירים בשר לסדין אפייה מעוטר ומכסים בנייר כסף. למדוד מרק, לרפרף שומן, ולהוסיף מספיק מים כדי להפוך 3 כוסות.
מערבולת עגבניות בבלנדר עד חלקה, ואז מערבולת במרק. מתח לסיר וחום על אש בינונית עד אידוי.
מחלקים חתיכות של בשר בין 6 קערות מרק ומצקת על 1/2 מרק כוס על כל אחד. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.
* Find cabrito, guajillo and ancho chiles, and piloncillo (Mexican brown sugar) at Latino markets. לעתים קרובות אתה יכול להזמין קבריטו דרך אטליז מדי.