Brassica בגריל של דניאל פטרסון עם שן הארי-ויניגרט ירוק
אם יש לכם חומץ שמפניה, ירקות שן הארי, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק החצילים הקלוי של דניאל פטרסון, סלט שן הארי עם ויניגרט אגוזים חם, ו הסטייק בגריל של ג'ק דניאל.
הוראות
1
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הירקות, שאלוט, חומץ שמפניה, מיץ של לימון 1, קפריברי, שמן זית, קמצוץ של מלח, וקורט של פתיתי פלפל אדום. התאם לתיבול ועקביות (זה צריך להיראות כמו פסטו עבה).
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שן הארי ירוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
שאלוט, מגורר או טחון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מחממים גריל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים טיפת שמן זית, ואז מוסיפים את כל הבראסיקה עם קמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים את הירקות ולא להזיז אותם עד שהם מתחילים צבע, לפחות 1 דקה. לאפשר להם חום מכל הצדדים, כמה דקות יותר, עד מבושל היטב (סכין צריך לעבור אותם בקלות), 7 עד 8 דקות בסך הכל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
בקערה קטנה, מערבבים את הבורגור יחד עם חלק ההלבשה שן הארי. כפית את הבורגול על צלחות העליון עם יותר רוטב. לסחוט את הלימון השני על כל Brassica החם ולאחר מכן כפית את הירקות על גבי הבורגור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בורגול
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
טפטוף עם רוטב יותר, מפזרים את השקדים, ומגישים מיד.