המתכון שיקגו בקר איטלקי (בסגנון צלי) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-21 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1333 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קורנית, שום מגורען, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Hoagies בשר איטלקי בסגנון שיקגו, בישול איטי שיקגו - בסגנון איטלקי בשר בקר ונקניקיות Combos, ו שיקגו כריך בשר איטלקי.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור צלי הסיר: למקם מתלה בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צלי קדרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
3
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
4
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חום את הצלי מכל הצדדים עד הזהב קרמל; להפחית את החום אם השומן מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
להעביר את הצלי לצלחת ולהפחית את החום בינוני.
6
מוסיפים את הבצל ואת הטחון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
7
מוסיפים את התיבול האיטלקי ואת הפלפל האדום כתוש לטגן עד ריחני, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקי
8
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 30 שניות. Deglaze עם היין האדום ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין אדום
שום
9
מוסיפים את המניה ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. להתאים את התיבול של jus.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מלאי
טימין
10
מניחים את הצלי בחזרה לתוך הסיר עם כל מיצים שנצברו במקום בתנור. לבשל את הצלי, מפנה כל 30 דקות, עד מאוד רך, 3 3 1/2 עד 4 שעות. להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
11
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את jus דרך מסננת רשת בסדר לקערה ולחזור לסיר. להביא לרתיחה ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לאחר התקרר קצת, למשוך את הבשר לתוך נתחים קטנים יותר, לחזור אל jus מופחת עתודה עד מוכן לבנות את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסננת
קערה
רדיד אלומיניום
סיר
12
עבור פלפלים מתוקים: לזרוק את רצועות הפלפל עם שמן זית, שום מגורען וכמה מלח ופלפל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
מלח ופלפל
שמן זית
פלפלים
פלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
13
אופים, ערבוב באמצע, עד בהיר יותר בצבע ורך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מניחים קצת בשר בקר על גליל, אז כמה פלפלים מתוקים ולאחר מכן כמה Giardiniera חם תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החם
פלפלים
בקר
גלול
2
יוצקים מנה קטנה של jus מופחת. קח את כל הכריך ותטביע במהירות בjus החם. בעזרת שתי ידיים, לך לעזאזל לעיר.
1
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או קערה לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים עד שהמלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
מלח
3
מוסיפים את הגזר, כרובית, סרנוס, שום, סלרי ופלפלים למי מלח ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
כרובית
גזר
סלרי
שום
מים
מלח
1
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה, מערבבים יחד את שמן הקנולה עם אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ירק
אורגנו
פלפל
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה. Giardiniera רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם צנצנות מייסון אוויר חזק ולשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
קערה
3
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.