קושימומחה
מוכן ב21 שעות, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה)

Chicago Italian Beefe (סגנון צלי קדירה)
המתכון שיקגו בקר איטלקי (בסגנון צלי) יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-21 שעות ו-25 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1333 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 75 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו קורנית, שום מגורען, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Hoagies בשר איטלקי בסגנון שיקגו, בישול איטי שיקגו - בסגנון איטלקי בשר בקר ונקניקיות Combos, ו שיקגו כריך בשר איטלקי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור צלי הסיר: למקם מתלה בעמדה האמצעית מחממים את התנור ל 300 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צלי קדרהצלי קדרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
3
מפזרים בנדיבות את כל הצלי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
4
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. חום את הצלי מכל הצדדים עד הזהב קרמל; להפחית את החום אם השומן מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
להעביר את הצלי לצלחת ולהפחית את החום בינוני.
6
מוסיפים את הבצל ואת הטחון, ערבוב מדי פעם, עד רק מתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
7
מוסיפים את התיבול האיטלקי ואת הפלפל האדום כתוש לטגן עד ריחני, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
8
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, על 30 שניות. Deglaze עם היין האדום ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
יין אדוםיין אדום
שוםשום
9
מוסיפים את המניה ואת הקורנית ומביאים לרתיחה. להתאים את התיבול של jus.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מלאימלאי
טימיןטימין
10
מניחים את הצלי בחזרה לתוך הסיר עם כל מיצים שנצברו במקום בתנור. לבשל את הצלי, מפנה כל 30 דקות, עד מאוד רך, 3 3 1/2 עד 4 שעות. להגדיל את חום התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
11
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך ואוהל עם נייר כסף. מסננים את jus דרך מסננת רשת בסדר לקערה ולחזור לסיר. להביא לרתיחה ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לאחר התקרר קצת, למשוך את הבשר לתוך נתחים קטנים יותר, לחזור אל jus מופחת עתודה עד מוכן לבנות את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסננתמסננת
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
סירסיר
12
עבור פלפלים מתוקים: לזרוק את רצועות הפלפל עם שמן זית, שום מגורען וכמה מלח ופלפל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
פלפליםפלפלים
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים, ערבוב באמצע, עד בהיר יותר בצבע ורך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
מניחים קצת בשר בקר על גליל, אז כמה פלפלים מתוקים ולאחר מכן כמה Giardiniera חם תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
Giardiniera החםGiardiniera החם
פלפליםפלפלים
בקרבקר
גלולגלול
2
יוצקים מנה קטנה של jus מופחת. קח את כל הכריך ותטביע במהירות בjus החם. בעזרת שתי ידיים, לך לעזאזל לעיר.
1
שלב 2 כוסות מים והמלח בכוס או קערה לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים עד שהמלח מומס.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מוסיפים את הגזר, כרובית, סרנוס, שום, סלרי ופלפלים למי מלח ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
כרוביתכרובית
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
מיםמים
מלחמלח
1
מסננים ושוטפים את הירקות. בקערה נקייה, מערבבים יחד את שמן הקנולה עם אורגנו ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ירקירק
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הירקות ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים בין לילה. Giardiniera רק ישתפר עם הזמן. לאחר 2 ימים לכל היותר בקערה, אתה יכול למקם צנצנות מייסון אוויר חזק ולשמור במקרר לפחות 2 עד 3 שבועות. עושה 3 עד 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
קערהקערה
3
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.

מרכיבים

2קילוגרםצלי בשר ללא עצמות צ'אק עין (אודותצלי בשר ללא עצמות צ'אק עין (אודות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר חתוךגזר חתוך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרחי כרובית זעיריםפרחי כרובית זעירים1מעקבסלרי, חתוך לקוביות קטנותסלרי, חתוך לקוביות קטנות2(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש2sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך11 קילו קישואים,חמוצים כשריםחמוצים כשרים4פלפלים ירוקים, זרע וחותכים לרצועותפלפלים ירוקים, זרע וחותכים לרצועות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1( חצילים)בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1קטןפלפל אדום, קצוץ קטןפלפל אדום, קצוץ קטן4כדי 8 פלפלים סראנו, פרוס 1/4 אינץ ' (בהתאם לרמת החום הרצוי)כדי 8 פלפלים סראנו, פרוס 1/4 אינץ ' (בהתאם לרמת החום הרצוי)6רך, צירים תת או לחמניות hoagieרך, צירים תת או לחמניות hoagie596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח שולחןמלח שולחן2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.