Christopsomo (לחם חג המולד היווני)
המתכון Christopsomo (לחם חג המולד היווני) יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו לחם זול. אם יש לך קמח, דובדבנים מסוכרים, שמרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular לא כל כך גדול של 34%. מתכונים דומים: לחם חג המולד היווני-Christopsomos, Kourambiedes (קובץ Cookie יווני לחג המולד), ו מאפינס יוגורט יווני לחג המולד.
הוראות
ממיסים שמרים 1 כף סוכר במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את החמאה והביצים; מכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה. כפית קלות את הקמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב 3 כוסות קמח, 1/3 כוס סוכר, חלב יבש, אניסיד, ומלח; להוסיף תערובת שמרים, להכות היטב. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, על 1 1/2 שעות. הבצק לא יוכפל בגודלו. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות. קמצוץ 2 (1 1/2 אינץ') כדורים את הבצק; לכסות ולהניח בצד. צורת הבצק הנותר לתוך עגול 8 אינץ'; מניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
מברשת עם ביצה לבנה. לעצב כל כדור בצק לתוך חבל 8 אינץ 'ארוך; לחתוך 2 אינץ' לחתוך לקצוות של כל חבל.
מניחים חבל 1 על פני אמצע הבצק; מברשת את אמצע החבל עם ביצה לבן.
מניחים את החבל השני על פני אמצע החבל, ויוצרים צלב. תלתל את הקצוות החתוכים יחד כדי ליצור מעגל; מניחים דובדבן באמצע כל מעגל. מסדרים 4 דובדבנים סביב מרכז הצלב. לכסות ולתת עלייה 1 שעה.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכר מהמחבת, להתקרר על מתלה תיל.
הערה: אם אין לך זמן לקשט את הלחם הזה, לדלג צעד בצק אגרוף למטה; תן לנוח. לעצב את הבצק לתוך סיבוב 8 אינץ'. לכסות ולתת עלייה 1 שעה.