Churros de Queso (צ'ורס גבינה)
המתכון Churros דה Queso (גבינה Churros) יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בסביבה 1 שעה. מתאים ל-18 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 101 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. 96 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, אבקת אפייה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צ'ורוס, צ'ורוס, ו צ'ורוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ואבקת אפייה על משטח עבודה נקי, יבש וקריר. עם מגרד ספסל, לחתוך חמאה עד שהוא דומה חול רטוב. לחלופין, לשלב קמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה גדולה לחתוך חמאה עם שני סכיני ארוחת ערב עד תערובת דומה חול רטוב, ולאחר מכן להעביר תערובת לעבודה משטח.
טופס גם במרכז תערובת קמח חמאה ולהוסיף 3 כפות מי קרח. עבודה במהירות, להשתמש מגרד ספסל לשלב מרכיבים. אם התערובת נראית יבשה מאוד ומתפוררת, מוסיפים מי קרח, 1 כפית בכל פעם, עד שהתערובת מלוכדת אבל לא רטובה מדי.
להביא בצק יחד עם ידיים מקומטות קלות. לצבוט חתיכות קטנות של בצק, עובד במהירות, עם העקב של היד שלך להאריך על משטח העבודה כדי להבטיח אפילו הפצה של חמאה. לאסוף בצק יחד, לעצב את הבצק לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק, ומקרר במשך 30 דקות.
נגב משטח עבודה נקי ואבק עם קמח. מערוך אבק עם קמח.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 11-על ידי 10 אינץ 'ו 3/8 עובי אינץ'.
חותכים בצק למלבנים 5-על 1-אינץ'.
מניחים חתיכת גבינה על כל רצועת בצק ומתגלגלים לחרוט. מקררים צ ' ורוס 30 דקות.
שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ במחבת גדולה עם צדדים גבוהים. מטגנים צ ' ורוס עד נפוח וזהוב, 4 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם (גבינה עלולה לטפטף מעט).
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.