קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה

Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? Cioppino עם עגבניות קלויות וטוסט שום-פטרוזיליה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. מתכון זה מ menwholiketocook.blogspot.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות -- שיטאקי, רגלי סרטן dungeness, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Cioppino עם טוסט שום, תבשיל טלה עם טוסטים מנגולד ושום-פטרוזיליה, ו סלט עוף צלוי עם טוסט שום.

הוראות

1
אומרים שמקורו של צ ' יופינו בקרב הדייגים שהכינו את הארוחות שלהם מהדגים והרכיכות שהם לא יכלו למכור בבוקר. למרות שזה התפתח פריט יקר על תפריטים יוקרתיים, בלב cioppino הוא מזון נוחות.באופן מסורתי cioppino כולל סרטן טרי, המשקף את המקור של המנה בסן פרנסיסקו שבו סרטני Dungeness הם בשפע. כאשר סרטן אינו זמין או בר השגה, שרימפס עובד באותה מידה. צדפות ומולים חיוניים למנה, כמו גם קוביות של פילה דגים. סוליית פלאונדר, אמנון, סלמון, או הליבוט כולם עובדים טוב.מצא ספק אמין של פירות ים. כדי להבטיח שאנחנו מקבלים את המרכיבים הטריים ביותר, אנחנו קונים צדפות ומולים שלנו מחוות אקווה Carlsbad בשוק החקלאים של סנטה מוניקה (רביעי וראשון) ואת סוליית הסנדל שלנו ממאכלי ים טרופיים בשוק החקלאים של פסיפיק Palisades (יום ראשון).עגבניות חשובות כמו להכנת cioppino כמו פירות ים באיכות טובה. אם העגבניות צלויות, למרק יש מתיקות יפה עם החומציות הטבעית של העגבניות.אחד ההיבטים המועילים של צלחת זו הוא כי רבים מן האלמנטים ניתן להכין מראש קפוא לשימוש מאוחר יותר. אני אוסף עגבניות בשלות מדי בשוק האיכרים של סנטה מוניקה כשהן מוזלות. אני אקנה כמה קילוגרמים, לצלות אותם, מקפיא כמה שלם במיכל אטום אוויר ולהפוך את השאר לרוטב עגבניות, שאני גם להקפיא.ניתן לבשל את הצדפות והמולים, להוציא אותם מהקונכיות שלהם ולקפוא. אם הבשר שקוע במרק, אין סכנה של כוויה במקפיא. פילה דגים ניתן לחתוך לתוך 1/2 " ריבועים, זרק שמן זית, וקפא בשקית Ziploc. ככה כל החלקים החיוניים של cioppino מחכים במקפיא בכל פעם שאתה רוצה ממתק טעם.Cioppino עם עגבניות קלויות
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
דג סנדלדג סנדל
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
הליבוטהליבוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אמנוןאמנון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סולסול
2
בזמן ההגשה cioppino עם רכיכות בקליפה הוא ציורי יותר, הקול שלי הוא לקחת את הצדפות, מולים, וסרטנים מהקונכיות שלהם כך אכילת המנה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
CioppinoCioppino
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
סרטןסרטן

מרכיבים

3ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחורפלפל שחור454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דגים-סול, סלמון, אמנון,או הליבוט-שטף, לחתוך לקוביות 1/2פילה דגים-סול, סלמון, אמנון,או הליבוט-שטף, לחתוך לקוביות 1/2"454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רגלי סרטן Dungeness, מבושל, שטף, לחתוך 1 רגלי סרטן Dungeness, מבושל, שטף, לחתוך 1 "חתיכות או 1 שרימפס קילו, הפגז, deveined, לחתוך 1" חתיכות3ריבס, קצוץ טרי או קפואעגבניות חשובות כמו להכנת cioppino כמו פירות ים באיכות טובה. אם העגבניות צלויות, למרק יש מתיקות יפה עם חומציות טבעית של העגבניותעגבניות חשובות כמו להכנת cioppino כמו פירות ים באיכות טובה. אם העגבניות צלויות, למרק יש מתיקות יפה עם חומציות טבעית של העגבניות8ציפורןשום, עורות הוסרו, קצוץ דקשום, עורות הוסרו, קצוץ דק907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה או צדפות צוואר קטנות, שטףחמאה או צדפות צוואר קטנות, שטף907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים, שטף, זקנים הוסרומולים, שטף, זקנים הוסרו3ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה איטלקית, שטופה, קצוצה דק, עלים וגבעוליםפטרוזיליה איטלקית, שטופה, קצוצה דק, עלים וגבעולים227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות-שיטאקי או חום-שטף, פרוס דקפטריות-שיטאקי או חום-שטף, פרוס דק6largesעגבניות בשלות, שטףעגבניות בשלות, שטף3ריבס, קצוץ טרי או קפואCioppino עם עגבניות קלויותCioppino עם עגבניות קלויות30זמן: דקות ועוד 45-60 דקות לעגבניותזמן: דקות ועוד 45-60 דקות לעגבניות1WES E אומנויות השפה האנגליתבעוד cioppino עם רכיכות בקליפה הוא ציורי יותר, הקול שלי הוא לקחת את הצדפות, מולים, וסרטנים מהקונכיות שלהם כך אכילת המנה קלה יותרבעוד cioppino עם רכיכות בקליפה הוא ציורי יותר, הקול שלי הוא לקחת את הצדפות, מולים, וסרטנים מהקונכיות שלהם כך אכילת המנה קלה יותר