Coeur a La Creme עם פטל ורוטב Grand Marnier
Coeur a La Creme עם פטל ורוטב Grand Marnier עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 660 קלוריות. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-24 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, חצי ליטר פטל, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. נסו רוטב חמוציות Grand Marnier, רוטב חמוציות Grand Marnier, ו פודינג שלג עם רוטב Grand Marnier (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את גבינת שמנת וסוכר ממתקים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה והכה במהירות גבוהה במשך 2 דקות. לגרד את המקצף ואת הקערה עם מרית גומי ולשנות את המקצף עבור הקובץ המצורף whisk. עם המיקסר על מהירות נמוכה, להוסיף את השמנת הכבדה, וניל, גרידת לימון, זרעי שעועית וניל להכות על מהירות גבוהה עד התערובת היא עבה מאוד, כמו קצפת.
קו מסננת 7 אינץ ' עם מגבת גבינה או מגבות נייר כך הקצוות לעטוף מעל הצדדים להשעות אותו על קערה, וודא כי יש מקום בין החלק התחתון של המסננת ואת החלק התחתון של הקערה עבור הנוזל לנקז.
יוצקים את תערובת הקרם לתוך הגבינה, מקפלים את הקצוות מעל, ומקררים בין לילה.
כדי לשרת, להשליך את הנוזל, unmold את הקרם על צלחת, לטפטף פטל ורוטב Grand Marnier סביב הבסיס.
מגישים עם פטל ורוטב נוסף.
מניחים פטל, סוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להנמיך את החום, ומבשלים במשך 4 דקות.
יוצקים את פטל מבושל, ריבה, ליקר כתום לתוך קערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה לעבד עד חלקה. לְצַנֵן.