Coeur שוקולד לה קרם עם רוטב תות
Coeur שוקולד לה קרם עם רוטב תות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה אחת מכילה 943 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר של ממתקים, תותים בסירופ, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו צרפתית בהבזק: Coeur אהבה מתוק a La Creme עם רוטב תות, Coeur A La Creme עם רוטב משמש, ו Coeur שוקולד à la crème (מתכונים דומים).
הוראות
קו שני 1/2-coeur כוס לה קרם תבניות או שני 6 אונקיה כוסות פודינג עם עובי כפול של גזה לחה, המשתרע רחוק מספיק מעבר לקצוות כדי לצרף מילוי לחלוטין.
שלב 1/4 כוס שמנת, קקאו וחמאה בסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
מקציפים גבינת שמנת, אבקת סוכר ווניל בקערה קטנה עד חלקה.
מוסיפים תערובת קקאו, מתמזגים היטב.
להוסיף 1/4 כוס הנותרים קצפת; לנצח עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך תבניות מוכנות. מקפלים cheesecloth מעל.
מניחים מתלה חוט במגש או צלחת עמוקה; במקום תבניות על מתלה.
להכניס למקרר 8 שעות או לילה. כדי לשרת, למשוך בחזרה cheesecloth ולהפוך כל עובש על צלחת קינוח צונן; בזהירות להסיר cheesecloth.
רוטב תות: מחית 1 חבילה (10 עוז.) תותים קפואים בסירופ קל, מופשר, בקערת מעבד מזון או מיכל בלנדר. מסננים פירה דרך מסננת בסדר לקערה קטנה. מערבבים ב 1 כף קירש (שרי ברנדי), אם תרצה. בערך 1 כוס רוטב.