קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

Coq au Vin

Coq au Vin
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq au Vin. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זרעי טימין, קמח, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
כדי להפוך את זר garni, להסיר ולהזמין 8 עלי כרישה; להסיר חלק לבן של עלי כרישה (השמורה הנותרים עלים לשימוש אחר). לשטח את עלי הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
כרישהכרישה
2
מניחים 3 ענפי טימין, 3 גבעולי פטרוזיליה, ו 1 עלה דפנה לאורך בכל אחד 4 עלי כרישה. מעל כל עלה מלא עם אחד מעלי הכרישה הנותרים. לקשור עם מחרוזת במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
כרישהכרישה
3
יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
4
הסר ושמור giblets; להשליך צוואר.
5
הסר את העור; לחתוך עוף לרבעים. קציצות בשר, הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בשר טחוןבשר טחון
6
מפזרים חתיכות עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיף בייקון; לבשל עד פריך. להחזיר עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים זר garni, giblets, קלבדוס, מרק 2 כוסות, יין ושום; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
CalvadosCalvados
שוםשום
מרקמרק
ייןיין
12
הסר עוף מתערובת יין; כיסוי ומקרר. תערובת יין מכסה וצינה 8 עד 24 שעות. להשליך זר garni. דל שומן מוצק מפני השטח; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
עוף שלםעוף שלם
ייןיין
13
מערבבים פטריות ומרק 2 כוסות במחבת nonstick גדולה; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
15
מביאים את תערובת היין לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
16
שלב 2 כפות חמאה וקמח בקערה קטנה; לעבוד לתוך משחה עם אצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מוסיפים 1/4 תערובת יין כוס, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
מוסיפים תערובת חמאה לתערובת היין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. להחזיר עוף ופטריות למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
הערה יין: מזון הנוחות הצרפתי המובהק, Coq au Vin מוגש באופן מסורתי עם בורגונדי אדום. בחירה למופת תהיה יין נשגב וארצי כמו Domaine de L ' Arlot Nuits-St.-Georges Clos des Frets Premier Cur ($50). אבל יין Rhne לבבי יותר כגון Domaine Santa Duce Ctes-du-rhne ($9
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
20
יהיה כמעט טוב, והמחיר שלה הוא קצת יותר בקנה אחד עם הנגישות של המנה.