תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq au Vin. מנה זו מכילה כ 66 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 1130 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זרעי טימין, קמח, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
1
כדי להפוך את זר garni, להסיר ולהזמין 8 עלי כרישה; להסיר חלק לבן של עלי כרישה (השמורה הנותרים עלים לשימוש אחר). לשטח את עלי הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
כרישה
2
מניחים 3 ענפי טימין, 3 גבעולי פטרוזיליה, ו 1 עלה דפנה לאורך בכל אחד 4 עלי כרישה. מעל כל עלה מלא עם אחד מעלי הכרישה הנותרים. לקשור עם מחרוזת במרווחים של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
עלי דפנה
פטרוזיליה
כרישה
3
יש לשטוף את העוף במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מים
4
הסר ושמור giblets; להשליך צוואר.
5
הסר את העור; לחתוך עוף לרבעים. קציצות בשר, הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בשר טחון
6
מפזרים חתיכות עוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
פלפל
מלח
7
מחממים 1 כף חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
8
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הסר עוף מתערובת יין; כיסוי ומקרר. תערובת יין מכסה וצינה 8 עד 24 שעות. להשליך זר garni. דל שומן מוצק מפני השטח; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
עוף שלם
יין
13
מערבבים פטריות ומרק 2 כוסות במחבת nonstick גדולה; מביאים לרתיחה. כיסוי חלקי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 30 דקות. לחשוף ולבשל 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח
15
מביאים את תערובת היין לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
16
שלב 2 כפות חמאה וקמח בקערה קטנה; לעבוד לתוך משחה עם אצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
17
מוסיפים 1/4 תערובת יין כוס, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
18
מוסיפים תערובת חמאה לתערובת היין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות. להחזיר עוף ופטריות למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
עוף שלם
חמאה
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
הערה יין: מזון הנוחות הצרפתי המובהק, Coq au Vin מוגש באופן מסורתי עם בורגונדי אדום. בחירה למופת תהיה יין נשגב וארצי כמו Domaine de L ' Arlot Nuits-St.-Georges Clos des Frets Premier Cur ($50). אבל יין Rhne לבבי יותר כגון Domaine Santa Duce Ctes-du-rhne ($9
מרכיבים שתצטרך
יין
20
יהיה כמעט טוב, והמחיר שלה הוא קצת יותר בקנה אחד עם הנגישות של המנה.