Crostata הדר
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם $1.09 למנה נופל בתקציב שלך, Crostata הדר יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, תמצית ונילן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו איור קרוסטטה, קרוסטטה גזר, ו קרוסטטה תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ריבה: להגדיר מסננת מעל קערה בינונית. לקצץ את הקצוות מן התפוזים, ואז לחתוך את הקליפה ואת התמורה. עבודה מעל הקערה כדי לתפוס את המיץ, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע כתום עם סכין קיצוץ ולתת את המקטעים טיפה לתוך המסננת. לסחוט את המיץ משאריות הממברנות לתוך הקערה.
הסר את הקטעים מהאשכוליות באותו אופן, וסחוט את המיצים מן הממברנות שנותרו לקערה.
הסר את המגזרים מ 1 לימון לסחוט את המיץ מן הקרומים הנותרים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הלימון שנותר לתוך הקערה.
מניחים את קטעי הדר, מיצים, סוכר arrowroot בסיר בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עבה, 1 עד 1 1/2 שעות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, ואז לקרר במשך 30 דקות.
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. דופק עד מעורבב.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מערבבים את מי הקרח ותמצית שקדים. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את תערובת המים ולעבד עד טופס גושים לחים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה וליצור כדור. לשטח את הבצק לתוך דיסק ולעטוף בניילון נצמד. תרגע ל-30 דקות.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 375 מעלות F.
על גיליון גדול של נייר קלף, לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 10 אינץ'. החלק את הבצק והקלף על תבנית אפייה גדולה וכבדה. מקפלים בקצה הבצק כדי להפוך את הגבול, ויוצרים סיבוב 8 עד 9 אינץ'. הקפל את הקצה באופן רופף וצבוט כדי לאטום את כל הסדקים בבצק. דקור את תחתית הקרום במזלג.
אופים עד הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות.
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק מרית מתכת מתחת לקרום ולהסיר את הקלף.
לציפוי: בקערה קטנה, לערבב יחד את גבינת מסקרפונה, סוכר, וניל ואת שידות תפוז ולימון עד חלקה.
מורחים את ציפוי mascarpone על קרום מקורר, ואז כפית את ריבת הדר על גבי.