קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Crostata הדר

Crostata הדר
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 531 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם $1.09 למנה נופל בתקציב שלך, Crostata הדר יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו גרידת תפוז, תמצית ונילן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו איור קרוסטטה, קרוסטטה גזר, ו קרוסטטה תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ריבה: להגדיר מסננת מעל קערה בינונית. לקצץ את הקצוות מן התפוזים, ואז לחתוך את הקליפה ואת התמורה. עבודה מעל הקערה כדי לתפוס את המיץ, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע כתום עם סכין קיצוץ ולתת את המקטעים טיפה לתוך המסננת. לסחוט את המיץ משאריות הממברנות לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
הסר את הקטעים מהאשכוליות באותו אופן, וסחוט את המיצים מן הממברנות שנותרו לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר את המגזרים מ 1 לימון לסחוט את המיץ מן הקרומים הנותרים לתוך הקערה. לסחוט את המיץ מן הלימון שנותר לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את קטעי הדר, מיצים, סוכר arrowroot בסיר בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים עד עבה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ArrowrootArrowroot
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות, ואז לקרר במשך 30 דקות.
6
עבור הקרום: בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. דופק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מערבבים את מי הקרח ותמצית שקדים. עם המכונה פועלת, בהדרגה להוסיף את תערובת המים ולעבד עד טופס גושים לחים. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה וליצור כדור. לשטח את הבצק לתוך דיסק ולעטוף בניילון נצמד. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
על גיליון גדול של נייר קלף, לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 10 אינץ'. החלק את הבצק והקלף על תבנית אפייה גדולה וכבדה. מקפלים בקצה הבצק כדי להפוך את הגבול, ויוצרים סיבוב 8 עד 9 אינץ'. הקפל את הקצה באופן רופף וצבוט כדי לאטום את כל הסדקים בבצק. דקור את תחתית הקרום במזלג.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
אופים עד הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בואו להתקרר על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להחליק מרית מתכת מתחת לקרום ולהסיר את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
בואו להתקרר לחלוטין.
14
לציפוי: בקערה קטנה, לערבב יחד את גבינת מסקרפונה, סוכר, וניל ואת שידות תפוז ולימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
דבש הדריםדבש הדרים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
מורחים את ציפוי mascarpone על קרום מקורר, ואז כפית את ריבת הדר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ריבהריבה
16
חותכים לפרוסות ומגישים.