Crostini של ארטישוק & עירית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Crostini של ארטישוק & עירית. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 40 אוהדים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שמן זית, בגט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. , שהוא מוצק. ארטישוק לתינוק מאודה עם רוטב לימון חמאה חום ועירית, Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini), ו Crostini di Fegatini (Crostini כבד עוף) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מסננים את הפח של לבבות ארטישוק ולשים אותם במעבד מזון עם לסחוט טוב של לימון, שן שום כתוש, 1 כף של שמן זית כתית מעולה, פרמזן, קמצוץ טוב של מלח והרבה פלפל שחור. דופק לגושי טהור, מגרד את הצדדים פעם או פעמיים. מערבבים בכמה עירית קצוצה. זה יכול להיעשות יום קדימה ומקורר.
גריל 12 פרוסות של באגט בכל צד עד הזהב, לשפשף קלות עם שן שום לחתוך מברשת עם שאר שמן זית כתית מעולה.
מורחים בנדיבות עם תערובת ארטישוק, לפזר על שבבי פרמזן ושאר עירית, לטחון על פלפל ומגישים.