קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

Deviled Ham Frittata עם Jalapeno ו-Callion Relish

Deviled Ham Frittata עם Jalapeno ו-Callion Relish
Frittata Ham Deviled עם Jalapeno ו-Sallion Relish עשויה להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 414 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -32 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש חרדל, חזיר ספירלה, שמן שומשום וג'לפנו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 43% . מתכונים דומים: פריטטה תירס, חזיר ובצל ירוק, סלמון צרוב ג'ינג'ר במרק מיסו עם ג'לפנו-בצל ירוק ואטריות קישואים , ומיני פריטטה אפויה עם חזיר, ג'לפנו, צ'דר חד, עגבניות וכוסברה .

הוראות

1
מחממים 1/3 כוס מהשמן הצמחי במחבת 10 אינץ' חסינת תנור על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מנצנץ. מוסיפים בזהירות את הג'לפנו ובצל ירוק. מכבים את האש ומערבבים לאיחוד. מבשלים בשמן החם במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים פנימה את שמן השומשום ומתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוציאים לקערה ומניחים בצד עד להגשה. נגב את המחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מחממים את הפטם עם מתלה שמוגדר באמצע התנור.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
טוחנים את הבשר, הבצל והחרדל בקערה של מעבד מזון עד שנוצרת עיסה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
טורפים את הביצים והשמנת הכבדה בקערת מיקסר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים את יתרת השמן הצמחי באותה מחבת על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את תערובת השינקן המחית ומטגנים עד שהבצל מתרכך והתערובת משחימה קלות בחלקים, כ-5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. מנמיכים את האש לבינונית וממתינים 2 דקות על מנת שהמחבת תרד לטמפרטורה; להמשיך לערבב.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
יוצקים את הביצים הטרופות על הבשר, מערבבים יחד ומבשלים עד שהביצים מתחילות להתייצב, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
9
מפזרים את הגבינה וממשיכים לבשל עד שהפריטטה כמעט מתייצבת אך החלק העליון עדיין נוזלי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מניחים את הפריטטה מתחת לצלייה ומבשלים עד שהחלק העליון מזהיב, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
מניחים לעמוד 5 דקות. בעזרת מרית גומי משחררים את הפריטטה מהמחבת והופכים לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
חותכים לפרוסות ומגישים בציפוי ג'לפנו ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
13
מגישים לצד סלט ירוק לבוש קלות אם רוצים.

יין מומלץ: יין מבעבע

פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
שמפניה זו שזכתה במדליית זהב מכונה גם השמפניה "OH MY GOSH"®. היין המבעבע הלבן הזה מותסס באופן טבעי, עם רק רמז של שקד טהור נוסף כך שהוא מובטח לסנוור את האורחים שלך. שמפניה חובה כדי להפוך כל אירוע למיוחד במיוחד. נהדר עם קינוחים, חיבוקים, ג'קוזי, פיקניקים, קמינים, בראנץ' ומסיבות. מאוד פופולרי בכל החתונות כאן.