Fig and Feta Crostini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל תאנה ו Feta Crostini. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. אם יש לכם בגט, דבש, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. נסו קרוסטיני תאנה אפוי, ארטישוק-פטה קרוסטיני, ו איור, פטה ומנטה קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את באגט ל 24 פרוסות על ¼ € â. מעבירים אותם לתבנית אפייה ומברישים את החלק העליון עם שמן הזית. צלוי עד קלוי בצד אחד 1 או 2 דקות. הגדר aside.In קערה קטנה לנצח במרץ את שתי הגבינות יחד,
מוסיפים את הדבש ואת עלי הקורנית וממשיכים לערבב עד למרקם חלק מושגת.כפית על 1 כפית של תערובת הגבינה על כל סיבוב טוסט. ואז בעורמה לארגן חתיכת prosciutto על כל טוסט.
מקשטים עם עלי טימין נוספים.כפית על 1 כפית של תערובת הגבינה על כל חצי תאנה וגם לקשט עם טימין.