Four Cheese Pasta Florentine
מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת קוטג'חלב קנודסן, גבינת שמנת פילדלפיה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פסטה פלורנטין, שרימפס פלורנטין פסטה, ו מחבת פסטה פלורנטין.
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, לבשל תרד לפי ההוראות על החבילה; לנקז היטב.
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד מומס. מערבבים גבינת קוטג ' וביצים.
מוסיפים לתערובת תרד עם המוצרלה; מערבבים קלות.
כפית לתוך 8-או 9 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת; העליון עם פרמזן.
אופים 25 דקות. או עד מחומם דרך.