Galette des Rois
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Galette des Rois. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, שעועית כליות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: Galette des rois, גאלט דה רואה טבעונית, ו תוצרת בית Galette des Rois.
הוראות
מניחים את הדבק שקדים לתוך מעבד מזון או בלנדר עם כמחצית הסוכר, ולעבד עד מעורבב היטב.
מוסיפים את החמאה ואת הסוכר שנותר באמצעות ולעבד עד חלקה, ולאחר מכן להתמזג 1 ביצה, תמצית וניל, תמצית שקדים, קמח ומלח. תניח בצד.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). חמאה גיליון אפייה או קו עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מרדדים גיליון אחד של בצק עלים לכיכר 11 אינץ'. שמור על המאפה מגניב, לא ללוש או למתוח. השתמש צלחת עוגה גדולה, מחבת עוגה או מחבת כדי לעקוב אחר מעגל 11 אינץ ' על הבצק באמצעות קצה סכין קטן.
מניחים את מעגל המאפה על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם הסדין השני של מאפה. מקררים את שני הסדינים.
תלולית מילוי השקדים על מרכז הבצק שנמצא על תבנית האפייה. השאר על שולי 1 1/2 אינץ בקצוות. לחץ על השעועית או חום למטה לתוך המילוי.
מניחים את הגיליון השני של מאפה על גבי, ולחץ על הקצוות כדי לאטום. מקציפים את הביצה הנותרת במזלג, ומברישים קלות את החלק העליון של גאלט. השתמש בסכין כדי להפוך דפוס חוצה בשטיפת הביצים, ולאחר מכן לדקור כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לפרוק קיטור בעת אפייה.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש. אל תפתח את התנור עד שהזמן הוא למעלה, כמו מאפה לא נפוח באופן מלא.
הסר מהתנור, ואבק עם סוכר ממתקים. חזור לתנור, ומבשל במשך 12 עד 15 דקות נוספות, או עד העליון הוא חום זהוב עמוק.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
להניח כתר נייר זהב בעדינות על גבי העוגה. זה ישמש להכתיר את האדם שמוצא את השעועית או חום.
מגישים חם או קר. הקפד לספר לכולם על שעועית או חום.