קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

Galette des Rois

Galette des Rois
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Galette des Rois. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 238 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, שעועית כליות, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: Galette des rois, גאלט דה רואה טבעונית, ו תוצרת בית Galette des Rois.

הוראות

1
מניחים את הדבק שקדים לתוך מעבד מזון או בלנדר עם כמחצית הסוכר, ולעבד עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים את החמאה ואת הסוכר שנותר באמצעות ולעבד עד חלקה, ולאחר מכן להתמזג 1 ביצה, תמצית וניל, תמצית שקדים, קמח ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
תמצית שקדיםתמצית שקדים
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). חמאה גיליון אפייה או קו עם נייר קלף, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מרדדים גיליון אחד של בצק עלים לכיכר 11 אינץ'. שמור על המאפה מגניב, לא ללוש או למתוח. השתמש צלחת עוגה גדולה, מחבת עוגה או מחבת כדי לעקוב אחר מעגל 11 אינץ ' על הבצק באמצעות קצה סכין קטן.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
טופס עוגהטופס עוגה
סכיןסכין
5
מניחים את מעגל המאפה על תבנית האפייה מוכנה. חזור עם הסדין השני של מאפה. מקררים את שני הסדינים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
תלולית מילוי השקדים על מרכז הבצק שנמצא על תבנית האפייה. השאר על שולי 1 1/2 אינץ בקצוות. לחץ על השעועית או חום למטה לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מניחים את הגיליון השני של מאפה על גבי, ולחץ על הקצוות כדי לאטום. מקציפים את הביצה הנותרת במזלג, ומברישים קלות את החלק העליון של גאלט. השתמש בסכין כדי להפוך דפוס חוצה בשטיפת הביצים, ולאחר מכן לדקור כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לפרוק קיטור בעת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
8
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש. אל תפתח את התנור עד שהזמן הוא למעלה, כמו מאפה לא נפוח באופן מלא.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מהתנור, ואבק עם סוכר ממתקים. חזור לתנור, ומבשל במשך 12 עד 15 דקות נוספות, או עד העליון הוא חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
11
להניח כתר נייר זהב בעדינות על גבי העוגה. זה ישמש להכתיר את האדם שמוצא את השעועית או חום.
12
מגישים חם או קר. הקפד לספר לכולם על שעועית או חום.