אם יש לכם נקניק מעושן משחקת תפקיד ראשי בתבשיל האפונה בעל העיניים השחורות הזה, מלח שולחן, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. וזה טוב. נסו Hoppin ' ג'ון סטו, Hoppin 'תבשיל ג' ון עם גבינת צ'דר לבנה גריסים, ו הופין ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את כל החומרים למעט אורז ב 6 qt. בישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לכסות ולבשל על 6 שעות נמוכות.
3
חותכים למעלה את האורז להרתיח בשקית; לשפוך אורז לתוך סיר איטי, ולהשליך את התיק. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מכסים ומבשלים על 20 דקות גבוהות או עד אורז הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.