קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

Jalapeno-מוחיטו מנגו

Jalapeno-מוחיטו מנגו
מוחיטו חלפיני גשו לסופר וקנו נקטר מנגו, עלי נענע, קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל, מוחיטו מנגו, ו מוחיטו מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הסוכר ו 1 כוס מים בסיר רוטב קטן על אש בינונית. מביאים לרתיחה ומבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
2
הסר מהחום וקריר לטמפרטורת החדר. להכניס למקרר במיכל אטום עד 2 שבועות.
1
מערבבים את המטבעה, פלחי סיד, חלפיניו ו 3/4 גרם של סירופ פשוט (1/2 כפות) בתוך שייקר קוקטייל ובוץ. למלא את שייקר עם הקרח, לשפוך את הרום ואת מנגו צוף ולנער בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
נקטר מנגונקטר מנגו
סירופ פשוטסירופ פשוט
סיד טריזסיד טריז
רוםרום
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מנטהמנטה
קרחקרח
2
יוצקים ישירות לתוך כוס גבוהה. מעל עם מים מוגזים ומערבבים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
3
מקשטים עם פרוסת מנטה חלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
מנטהמנטה