גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, חמאה, מלח גס ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, סרטן בגריל רך מעטפת, תירס, ואספרגוס עם ארוגולה פסטו, ו טרי טיפ בגריל עם פסטו גבינה כחולה ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, למזג את השום והאגוזים במשך כמה שניות עד שהם המרקם של ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
הוסף את ארוגולה התינוק. המשך להתמזג, לטפטף בשמן הזית עד הפסטו הוא טהור לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה התינוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
מוסיפים את הגבינה, גרידת לימון ומיץ לימון ומערבבים עד שהם מעורבבים באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעליים
רוטב חמוציות, להגשה
4
מעבירים את הפסטו לקערה קטנה, לטעום אותו ומתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בואו פסטו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1
מורחים כמה כפיות פסטו על שתי פרוסות לחם. על פרוסת לחם אחת מוסיפים כמה כפות של גבינה מגוררת. למעלה הגבינה עם קומץ קטן של אספרגוס מגולח (בערך 2 ספירס' שווה) ועוד גבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השנייה, בצד פסטו למטה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
רכז לימונדה מופשר, מחולק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2
מורחים קצת חמאה על גבי.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.