Layali Libnan (לילות לבנוניים)
כמה אנשים ממש אהבו את המנה המזרחית הזאת. אם יש לך קצפת, מי ורדים, אגוזים פיסטוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אלף לילה ולילה, תאנים עבור 1001 לילות, ו ארוחה מהירה של עוף ואורז ללילות עמוסים!.
הוראות
יוצקים את החלב לסיר גדול ומביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה. להפחית את החום, לאט לשפוך את הסולת בזרם יציב, ערבוב ברציפות. המשך לערבב ולבשל עד התערובת מתעבה רותחים במשך 1 עד 2 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הביצים ומי ורדים.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת הגשה 9x13 אינץ', או מנות בודדות. אפשר לפודינג להתקרר מעט, ואז לכסות עם ניילון נצמד ישירות על החלק העליון. מקררים, מכוסים, לפחות 5 שעות או לילה.
חום 1/2 כוס הסוכר ו 2 כפות מים בסיר תחתית כבד מעל חום בינוני גבוה. מערבבים כדי לפזר את הסוכר, ואז לבשל עד התערובת הופכת חום זהוב. מיד להסיר מהחום ומערבבים בשאר המים. אל תדאג אם התערובת בועות מתקשה קצת, זה יהיה להתמוסס. להחזיר את המחבת לתנור, ומערבבים את הסוכר שנותר עד מומס.
מוסיפים את מיץ הלימון, לסירופ הסוכר, ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 10 דקות.
הסר מהחום, כיסוי וצינה. הסירופ ישמור במשך חודש אם בקירור במיכל אטום.
כדי לשרת, מקציפים את הקצפת עם סוכר עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים שכבה דקה של קצפת על הפודינג.
חותכים לריבועים, ומגישים עם סירופ קרמל נשפך סביבו.