Mahimahi עם שבבי שום מרווה
Mahimahi עם שבבי שום מרווה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 724 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מרווה, שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Prosciutto ו מרווה עטוף Mahimahi, Mahimahi מצופה קוקוס עם שום קלוי במחבת, רוזמרין, ו, ו Mesa המבורגרים עם איולי מרווה וצ'יפס חריף.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את השמן, שום, מרווה, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד השום רק מתחיל חום, 8 עד 10 דקות. אל תתנו לו חום ביסודיות, או שזה יהיה טעם מר. מסננים את השמן לתוך קערה קטנה, שומר את השום המבושל.
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן.
מברשת חלק השמן על הדגים ולאחר מכן עונה עם 1/2 הנותרים מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית. גריל או לצלות את הדגים, צולה עם השמן, במשך 4 דקות. הפעל ומבשל, צוף עם השמן, עד שזה עתה נעשה, 3 עד 4 דקות יותר. אתה צריך בערך 2 כפות של השמן בטעם שנותר.
כדי לשרת, לטפטף את השמן הנותר על הדגים. למעלה עם השום המבושל.
חלופות דגים: נסו דג מוצק אחר, כגון כריש מאקו, דג חרב או סטייק טונה.
וריאציות: Mahimahi עם שבבי שום טימין: השתמש 1 כף תימין מיובש במקום המרווה.
Mahimahi עם שבבי שום אורגנו: השתמש 1 כף מיובש אורגנו במקום מרווה.
המלצת יין: שום מזמין לגימות מרעננות בין עקיצות אבל יכול להציף יינות רבים. נסה ros קל שתייה או זינפנדל לבן מקליפורניה.