Mascarpone-עוגה מלאה עם פירות יער שרופים
מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, פירות יער, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת פירות יער שוקולד עם מסקרפונה, Sherried Zabaglione עם פירות יער, ו Marsalan ו Mascarpone מוס עם עוגה וגרגרים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. חמאה 9 אינץ 'מחבת עוגה עגולה (2 אינץ' עמוק). שורה תחתונה עם סיבוב של נייר קלף, ואז קלף חמאה.
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
הכה יחד חמאה וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך. מקציפים בוניל.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. עם מיקסר במהירות נמוכה, לנצח בחמאה עד רק בשילוב.
מוסיפים תערובת קמח ב 3 קבוצות, ערבוב לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה במחבת עוגה, החלקה למעלה. מחבת ראפ על הדלפק מספר פעמים כדי לחסל בועות אוויר.
אופים עד הזהב ואת עץ לבחור מוכנס במרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מדף 10 דקות. הפעל סכין סביב קצה העוגה כדי לשחרר, ולאחר מכן הפוך על צלחת. להשליך נייר ולשנות עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין.
מביאים שרי וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס. שים פירות יער בקערה ושופכים עליהם סירופ חם, משליכים בעדינות למעיל.
Beat mascarpone ושמנת עם סוכר בקערה גדולה באמצעות מקצף ניקה עד התערובת פשוט מחזיקה פסגות נוקשות.
עוגת חצי אופקית עם סכין משונן ארוך. הסר בזהירות את החצי העליון ושמורה. שים את החצי התחתון על צלחת, ואז להפיץ באופן שווה עם כל שמנת ולהחליף את החצי העליון.
* עוגה, ללא שמנת, יכול להיות אפוי 1 יום קדימה. לעטוף בניילון נצמד פעם מגניב ולשמור על טמפרטורת החדר.* פירות יער יכול macerate בטמפרטורת החדר עד 2 שעות.