קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

Meat 'n' Potato Kabobs

Meat 'n' Potato Kabobs
Meat 'n' Potato Kabobs היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -27 גרם חלבון , 5 גרם שומן , ובסך הכל 268 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תיבול סטייק, מים, עגבניות שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 72% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות תפוחי אדמה (לביבות תפוחי אדמה הודיות ממולאות בבשר) , קוביות סטייק ותפוחי אדמה וקבובי סטייק ותפוחי אדמה .

הוראות

1
מפזרים בשר בקר 1 כפית תיבול סטייק ושום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מניחים קולה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להוסיף בשר בקר; לזרוק למעיל. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מניחים תפוחי אדמה ומים בקערה המתאימה למיקרוגל. מיקרוגל, מכוסה, בעוצמה גבוהה במשך 4-5 דקות או רק עד לריכוך; לנקז. מחזירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים עגבניות, פלפל, שמן ושאר תיבול הסטייק; לזרוק בעדינות לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סטייק תיבולסטייק תיבול
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מסננים את בשר הבקר, זורקים את המרינדה. על שמונה שיפודי מתכת או עץ ספוגים משחילים לסירוגין בשר בקר, ירקות ואננס. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהחום 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה והפלפל פריך רך, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים