Mehlsuppe ו Butterosti עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חמאה מבהירה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
1
"MEHLSUPPE" לתוך סיר, יוצקים את החמאה הבהירה החמה ולהוסיף את הקמח. היכו את השניים יחד עם כף עץ (או זחילה) והחזירו את המחבת לחום גבוה כדי לבשל את הקמח. המשך לערבב ואת התערובת תהיה בהדרגה להעמיק בצבע מבלי לשרוף למעשה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
במחבת אחרת מטגנים את קליפת הבייקון בחום גבוה עד שהשומן נוטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מוסיפים את mirepoix (ירקות קצוצים דק) ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(בערך, כדי ליצור Roux)
4
הוסף את זה לתערובת הקמח וטגן את כולם יחד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
יוצקים 2 כוסות של ציר עוף להקציף יחד בזריזות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים יין אדום כדי להעמיק את הצבע ואת הטעם של המרק. להביא אותו לרתיחה ולהוסיף עוד 2 כוסות של ציר עוף. מרתיחים וממשיכים להוסיף את המניה כפי שהיא מתעבה. להפחית את החום ומבשלים 1 1/2 שעות ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אבקת זרעי אהבה
מרק דלעת קרמי מקרטון
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. צורם של אגוז מוסקט גם משפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
8
"BUTTEROSTI" Parboil תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 5 דקות.
לנקז ביסודיות וקריר. Grate אותם לאורך על צלחת מה שהופך את" גדילים " זמן רב ככל האפשר. ממיסים את החמאה במחבת חביתה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
10
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. עם כפית, להפריע תפוחי אדמה על ידי חיתוך אותם כך שהם מקבלים מבושלים באופן שווה. כאשר החלק התחתון מבושל, להתהפך כמו חביתה ולהמשיך לזרוק (יותר טוב!) כל הזמן להוסיף עוד חמאה כדי למנוע תפוחי אדמה להתייבש. עכשיו זה צריך להיראות כמו חביתת חביתה משחימה יפה. בזהירות להחליק אותו מהמחבת למגש ומגישים בבת אחת.