Mehlsuppe ו Butterosti עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חמאה מבהירה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: .
הוראות
1
"MEHLSUPPE" לתוך סיר, יוצקים את החמאה הבהירה החמה ולהוסיף את הקמח. היכו את השניים יחד עם כף עץ (או זחילה) והחזירו את המחבת לחום גבוה כדי לבשל את הקמח. המשך לערבב ואת התערובת תהיה בהדרגה להעמיק בצבע מבלי לשרוף למעשה את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
במחבת אחרת מטגנים את קליפת הבייקון בחום גבוה עד שהשומן נוטף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את mirepoix (ירקות קצוצים דק) ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(בערך, כדי ליצור Roux)
4
הוסף את זה לתערובת הקמח וטגן את כולם יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים 2 כוסות של ציר עוף להקציף יחד בזריזות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים יין אדום כדי להעמיק את הצבע ואת הטעם של המרק. להביא אותו לרתיחה ולהוסיף עוד 2 כוסות של ציר עוף. מרתיחים וממשיכים להוסיף את המניה כפי שהיא מתעבה. להפחית את החום ומבשלים 1 1/2 שעות ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. צורם של אגוז מוסקט גם משפר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
8
"BUTTEROSTI" Parboil תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
לנקז ביסודיות וקריר. Grate אותם לאורך על צלחת מה שהופך את" גדילים " זמן רב ככל האפשר. ממיסים את החמאה במחבת חביתה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. עם כפית, להפריע תפוחי אדמה על ידי חיתוך אותם כך שהם מקבלים מבושלים באופן שווה. כאשר החלק התחתון מבושל, להתהפך כמו חביתה ולהמשיך לזרוק (יותר טוב!) כל הזמן להוסיף עוד חמאה כדי למנוע תפוחי אדמה להתייבש. עכשיו זה צריך להיראות כמו חביתת חביתה משחימה יפה. בזהירות להחליק אותו מהמחבת למגש ומגישים בבת אחת.