Orecchiette עם ברוקולי, עגבניות ונקניק
Orecchiette עם ברוקולי, עגבניות ונקניקיות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, פרמזן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ברוקולי Orecchiette עם עגבניות וזיתים, Orecchiette של סטייסי עם עגבניות טריות ונקניק, ו Orecchiette חריף עם ברוקולי & נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום וחתיכות עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים נקניק ומבשלים, פירוק עם כף עץ, עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם 1/4 כפית. מלח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד שרוב המיץ התאדה ורוטב התעבה, כ -10 דקות.
בעוד הרוטב בישול, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים פסטה ומבשלים על פי הוראות תווית החבילה. ב-2 הדקות האחרונות של זמן הבישול, מערבבים בברוקולי וממשיכים לבשל עד שהפסטה היא אל דנטה וברוקולי רך.
ניקוז, לחזור לסיר ולזרוק עם רוטב.
מגישים מיד, עם פרמזן מגורר בצד, אם תרצה.