Orecchiette עם פול טרי, ריקוטה, מנטה מגורר
מתכון Orecchiette עם פול טרי, ריקוטה, מנטה מגורר יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, orecchiette פסטה, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. מתכונים דומים: רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום, Orecchiette עם ירקות, שעועית Garbanzo ו ריקוטה סלטה, ו קרוסטיני עם פול וריקוטה סלטה.
הוראות
הסר שעועית מן התרמילים; להשליך תרמילים. לבשל שעועית במים רותחים במשך 1 דקה.
הסר שעועית עם כפית מחוררת. שעועית לצלול לתוך מי קרח; לנקז.
הסר עור חיצוני קשה מן השעועית; להשליך עורות. שים שעועית בצד.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס מים פסטה.
מניחים פסטה בקערה גדולה; מוסיפים שמן ומלח. לזרוק היטב.
מערבבים את 1 כוס מי פסטה שמורות, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מנטה קצוצה, ופלפל.
מוסיפים שעועית ותערובת גבינה לתערובת פסטה; זורקים לשלב.
מקשטים עם ענפי מנטה, אם תרצה.