Orzotto עם אספרגוס ירוק ולבן
Orzotto עם אספרגוס ירוק ולבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 33 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, פסטה אורזו, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו אספרגוס Orzotto ורדה, אוסובוקו צמחוני עם אספרגוס פטריות Orzotto, ו קוסקוס עם אספרגוס ירוק ולבן (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מלאי לרתיחה בסיר (לא להרתיח). תתחמם.
מחממים סיר על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים חמאה ושמן; מערבולת למעיל.
להוסיף בצל ירוק; לבשל 7 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף אורזו; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקליפה, מיץ, מלח ופלפל.
להוסיף 1/2 כוס תערובת פסטה; לבשל 2 1/2 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות. שמור 1 מלאי גביע.
להוסיף מלאי שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של המניה נספג לפני הוספת הבא (כ 13 דקות). מערבבים הנותרים 1 כוס ואספרגוס; לבשל 7 דקות או עד אספרגוס הוא רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים במחצית הגבינה.
מפזרים גבינה ופטרוזיליה שנותרו.