Paletas אשכוליות מתובל מתובל
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 153 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך אבקת צ'ילי מעורבב, טקילה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקו חם מתובל ומתובל, פירות יער מתובלים ממוסמרים, ו סיידר תפוחים מתובל (ו ממוסמר) .
הוראות
חותכים קצת מכל קצה את האשכוליות כדי לחשוף את הבשר. העמד את האשכולית על אחד הצדדים החשופים וחתוך את העור ואת כל החלקים הלבנים על ידי שימוש בסכין ובעקבות העקומה הטבעית של הפרי. לאחר שהסרת את כל העור ואת התמורה, לקחת סכין קטנה לחתוך קטעים.
שים את הסכין קרוב לקווים הלבנים ככל האפשר, כמו אלה ייתן לך קטעים רחבים יותר וגם יעזור לחתוך את המקטעים בקלות רבה יותר. לזרוק את קטעי האשכוליות עם צ ' ילי חתוך לקוביות.
מערבבים את המים והסוכר בסיר קטן ומביאים לרתיחה. כבה חום ולאפשר להתקרר. מערבבים את מיץ האשכוליות וטקילה באמצעות מקצף.
מחלקים את המקטעים בין התבניות ומערבבים כל מיצים עם הבסיס.
יוצקים את הבסיס לתוך התבניות אבל להשאיר קצת מקום בחלק העליון של כל אחד, כמו התערובת תתרחב כפי שהוא קופא.
הכנס מקל פעם התערובת קפואה למחצה כך המקל יעמוד בכוחות עצמו. להקפיא עד להגדיר לחלוטין, לפחות כמה שעות. Unmold את paletas על ידי טבילה התבניות לתוך מחבת עם צדדים גבוהים, מלא במים חמים. השאר לכמה שניות ולמשוך בעדינות.
ברגע שאתה unmold אותם, לטבול את צמרות סוכר גלם או קצת אבקת צ ' ילי מעורבב עם קצת מלח.