המתכון Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מתאבן שמשרת 108. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סודה לשתיה, ציפורן טחון, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות), Pepparkakor של אמא (עוגיות זנגביל), ו פפרקקור (עוגיות זנגביל) - Vete-Katten מאפייה, שוודיה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, זנגביל, קינמון, שיני, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
בסיר קטן על חום מתון, לחמם את סירופ תירס וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
סירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את החמאה והסוכר וממשיכים להתחמם, מערבבים מדי פעם, עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
4
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
5
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
יוצקים מעל תערובת הקמח ומערבבים לשלב. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים בשכבה כפולה של ניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
מסדרים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 375 ° F. קו 2 סדינים אפייה גדולים עם מחצלות אפייה nonstick, כגון Silpats, או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
8
באמצעות מערוך מקומח קל, מגלגלים חלק מהבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותכי עוגיות, לחתוך את הבצק לצורות הרצויות, כגון עיגולים, כוכבים, לבבות, פעמונים, אנשי זנגביל, ועצי חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
מערוך
9
העברה לסדינים אפייה מוכן ומפזרים את הסוכר פנינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר פנינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים ומסובבים את דפי האפייה בערך באמצע האפייה, עד שהקצוות רק מתחילים להשחים, 7 עד 8 דקות. צפה בעוגיות בזהירות כדי לוודא שהם לא מקבלים חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
11
תן לעוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי לאפשר מגניב לחלוטין. להמשיך להתגלגל ולחתוך את שאר בצק העוגיות ולאפות את העוגיות על גיליונות אפייה מקוררים. האם קדימה: Pepparkakor יכול להיות אפוי קדימה ונשמר, מאוחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום, עד 2 שבועות, או קפוא עד 1 חודש.