קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות108
ציון בריאות0
מגזין

Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות)

Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות)
המתכון Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקנדינבי. אתה מקבל מתאבן שמשרת 108. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 21 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם סודה לשתיה, ציפורן טחון, זנגביל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: Pepparkakor (עוגיות זנגביל שבדיות), Pepparkakor של אמא (עוגיות זנגביל), ו פפרקקור (עוגיות זנגביל) - Vete-Katten מאפייה, שוודיה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, זנגביל, קינמון, שיני, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
בסיר קטן על חום מתון, לחמם את סירופ תירס וגלידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סירופ תירססירופ תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את החמאה והסוכר וממשיכים להתחמם, מערבבים מדי פעם, עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
4
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
5
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
יוצקים מעל תערובת הקמח ומערבבים לשלב. יוצרים את הבצק לכדור, עוטפים בשכבה כפולה של ניילון נצמד, ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
מסדרים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור ומחממים עד 375 ° F. קו 2 סדינים אפייה גדולים עם מחצלות אפייה nonstick, כגון Silpats, או נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
באמצעות מערוך מקומח קל, מגלגלים חלק מהבצק על משטח מקומח קלות לעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותכי עוגיות, לחתוך את הבצק לצורות הרצויות, כגון עיגולים, כוכבים, לבבות, פעמונים, אנשי זנגביל, ועצי חג המולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
מערוךמערוך
9
העברה לסדינים אפייה מוכן ומפזרים את הסוכר פנינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר פנינהסוכר פנינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים, מחליפים את העוגיות בין המדפים העליונים והתחתונים ומסובבים את דפי האפייה בערך באמצע האפייה, עד שהקצוות רק מתחילים להשחים, 7 עד 8 דקות. צפה בעוגיות בזהירות כדי לוודא שהם לא מקבלים חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
תן לעוגיות להתקרר על דפי אפייה במשך 5 דקות לפני העברה למתלה תיל כדי לאפשר מגניב לחלוטין. להמשיך להתגלגל ולחתוך את שאר בצק העוגיות ולאפות את העוגיות על גיליונות אפייה מקוררים. האם קדימה: Pepparkakor יכול להיות אפוי קדימה ונשמר, מאוחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום, עד 2 שבועות, או קפוא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל