Pepperoncini עוף
עוף Pepperoncini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך חצאי חזה עוף, בצל, פירורי לחם מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בישול איטי יום ראשון: עוף Pepperoncini, ממרח Pepperoncini, ו ממרח Pepperoncini (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הביצים בצלחת רדודה. מערבבים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן ופלפל יחד בצלחת רדודה שנייה. טובלים את קוביות העוף קודם לתוך הביצים, ואז מעיל באופן שווה עם פירורי הלחם.
מחממים כמחצית השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את העוף, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
הסר את העוף ולנקז על צלחת נייר מכוסה מגבת.
הוסף עוד שמן למחבת במידת הצורך. מערבבים את הפטריות, בצל ויין. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות ובישלו למטה. זה עלול לקחת 15 דקות טובות.
להחזיר את העוף למחבת ומערבבים לתוך תערובת הפטריות. השתמש במספריים כדי לחתוך את הפלפלונצ ' יני לפרוסות על המחבת כדי לשמור על מיצי הפלפל. זרוק את כל הגבעולים. מבשלים את תערובת העוף, ערבוב מדי פעם, 5 עד 10 דקות יותר לפני ההגשה.