קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

Pepperoncini עוף

Pepperoncini עוף
עוף Pepperoncini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לך חצאי חזה עוף, בצל, פירורי לחם מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בישול איטי יום ראשון: עוף Pepperoncini, ממרח Pepperoncini, ו ממרח Pepperoncini (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הביצים בצלחת רדודה. מערבבים את פירורי הלחם, גבינת פרמזן ופלפל יחד בצלחת רדודה שנייה. טובלים את קוביות העוף קודם לתוך הביצים, ואז מעיל באופן שווה עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
מחממים כמחצית השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את העוף, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את העוף ולנקז על צלחת נייר מכוסה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
הוסף עוד שמן למחבת במידת הצורך. מערבבים את הפטריות, בצל ויין. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות ובישלו למטה. זה עלול לקחת 15 דקות טובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להחזיר את העוף למחבת ומערבבים לתוך תערובת הפטריות. השתמש במספריים כדי לחתוך את הפלפלונצ ' יני לפרוסות על המחבת כדי לשמור על מיצי הפלפל. זרוק את כל הגבעולים. מבשלים את תערובת העוף, ערבוב מדי פעם, 5 עד 10 דקות יותר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי