קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

Pfefferneuse (Peppernuts)

Pfefferneuse (Peppernuts)
אם יש לך סודה לשתיה, סירופ תירס, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Peppernuts, Pebbernødder (peppernuts), ו חג Peppernuts.

הוראות

1
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים סירופ תירס, ביצה ודבש; מערבבים היטב. לנפות יחד את הקמח, מלח, קינמון, allspice, ציפורן, וסודה לאפייה; מערבבים לתוך תערובת הסוכר לסירוגין עם החמאה. ללוש בצק, אשר צריך להיות נוקשה מאוד, ביד במשך 15 עד 30 דקות. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, לשטח מעט, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
סירופ תירססירופ תירס
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
סוכרסוכר
מלחמלח
עוטףעוטף
ביצהביצה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לריבועים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
מניחים על גיליון עוגיות לא מוכן ואופים במשך 15 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד יבש בפנים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור