Pfefferneuse (Peppernuts)
אם יש לך סודה לשתיה, סירופ תירס, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Peppernuts, Pebbernødder (peppernuts), ו חג Peppernuts.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר.
מוסיפים סירופ תירס, ביצה ודבש; מערבבים היטב. לנפות יחד את הקמח, מלח, קינמון, allspice, ציפורן, וסודה לאפייה; מערבבים לתוך תערובת הסוכר לסירוגין עם החמאה. ללוש בצק, אשר צריך להיות נוקשה מאוד, ביד במשך 15 עד 30 דקות. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, לשטח מעט, לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר 3 שעות או לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לריבועים 1 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות לא מוכן ואופים במשך 15 עד 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד יבש בפנים.