Pilau עם אפונה
Pilau עם אפונה נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש אפונה, בצל, עלי דפנה, וציפורן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 30 דקות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אוקרה פילאו, Kenyan Pilau, ו עוף Pilau.
הוראות
לשטוף את האורז, ואז להשרות מספיק מים קרים כדי לכסות 15 דקות. בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה עם מכסה, מוסיפים את זרעי הכמון וציפורן, ואז מטגנים עד ריחני. מערבבים את הבצל, ואז להפחית את החום ומבשלים עם המכסה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם או עד רך.
מוסיפים את הצ ' ילי ועלי המפרץ, ואז מגבירים את החום ומטגנים עד שהבצל מוזהב.
מסננים את האורז, ואז מוסיפים אותו בצל ותבלינים, ערבוב כדי לצפות את הדגנים עם שמן. מכסים את האורז עם מלאי ולהביא לרתיחה. לפזר את האפונה הקפואה על גבי, לשים את המכסה, ואז לבשל על חום נמוך מאוד עבור 12-15 דקות לא להתפתות להסיר את המכסה.
כבה את החימום ועזוב, עם המכסה על, עוד 5 דקות. Fluff קלות את האורז עם מזלג לפני ההגשה.