Purée בזיליקום תפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Purée בזיליקום תפוחי אדמה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו מחית בזיליקום תפוחי אדמה, מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, ו טרוטת עין-הקשת עם פירה ריחן בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת וממלאים קערה עם מי קרח.
מוסיפים את עלי הבזיליקום למים הרותחים ומבשלים בדיוק 15 שניות.
הסר את הבזיליקום עם כפית מחוררת ומיד לצלול את העלים לתוך מי הקרח כדי להגדיר את הצבע הירוק הבהיר.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם ברבעים.
מוסיפים את תפוחי האדמה לאותו סיר של מים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות, עד רך מאוד.
מסננים היטב, לחזור למחבת הרוטב, ואדים על חום נמוך עד שכל המים הנותרים מתאדים.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי גבינת פרמזן עד קרם רותח.
מניחים את הבזיליקום במעבד מזון מצויד להב פלדה פירה.
מוסיפים את תערובת הקרם החם ומעבדים עד לקבלת חלקה.
עם מערבל כף יד עם הקובץ המצורף מקצף, לנצח את תפוחי אדמה חמים בסיר עד שהם נפרדו. לאט להוסיף את קרם בזיליקום חם, מלח ופלפל להכות עד חלקה. אם תפוחי האדמה צריכים להיות מחומם מחדש, לכסות ולבשל בעדינות על אש נמוכה במשך כמה דקות.
יוצקים לתוך קערת הגשה, מפזרים גבינת פרמזן נוספת, עונה לפי הטעם, ומגישים חם.
Reprinted עם אישור מן הרוזנת היחפה כמה קל זה? מתכונים נפלאים וטיפים קלים על ידי Ina Garten, © 2010 Clarkson Potter, a division of Random House, Inc.