Rapini-אגוז מקרוני
מקרוני Rapini-אגוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, מלח ופלפל, פסטה מקרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד אגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כקינוח. . עם כפית נסו מקרוני עם רוטב אגוז, תבשיל ביצה ורפיני, ו שאריות סקווש ופריטטה Rapini לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים באספאת הברוקולי, ומבשלים עד רק מכרז, כ 5 דקות.
הסר עם כף מחורצת, ולהניח בצד. להחזיר את המים לרתיחה, ומערבבים את המקרוני. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בעוד הפסטה מתבשלת, מבשלת ומערבבת את חצאי האגוז במחבת מעל חום בינוני עד ריחני, כ -5 דקות. מניחים את האגוזים בצד, מוסיפים את שמן הזית, ומפחיתים את החום לנמוך. מערבבים את השום, ומבשלים עד חום זהוב, על 3 דקות. מערבבים את הברוקולי, ומבשלים 3 דקות כדי לחמם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור, ומערבבים את הפסטה המגואלת והאגוזים. לזרוק עם גבינת פרמזן לפני ההגשה.