קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

Spanakopitas ארוחת ערב

Spanakopitas ארוחת ערב
גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכונים דומים: מיני-Spanakopitas (פשטידות תרד יווניות), ארוחת ערב עוף מצופה פקאן לארוחת ערב, ו הפסטה של הקומקום השחור עם חמאת שום-להכין ארוחת ערב פסטה פשוטה עם רק כמה מרכיבים שיש להם טעם כמו שאתה מכניס הרבה עבודה לארוחת הערב שלך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית, מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך 5 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
הוסף את הבצל הירוק, ומבשל עוד 2 דקות עד הבצל הירוק הם נבולים אבל עדיין ירוק. בינתיים, בעדינות לסחוט את רוב המים מתוך התרד ולמקם אותו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תרדתרד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
כאשר הבצל והבצל הירוק נעשים, להוסיף אותם לתרד.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תרדתרד
בצלבצל
6
מערבבים את הביצים, גבינת פרמזן, 3 כפות פירורי לחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל. בעדינות לקפל את גבינת פטה וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פירורי לחםפירורי לחם
צנובריםצנוברים
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
ביצהביצה
גבינת פטהגבינת פטה
מלחמלח
7
מניחים גיליון 1 של בצק פילו שטוח על משטח עבודה עם הקצה הארוך מולך.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
8
מברשת את הבצק בקלילות עם חמאה ומפזרים אותו עם כפית פירורי לחם. עובד במהירות, להחליק גיליון אחר של בצק פילו על גבי הראשון, לצחצח אותו עם חמאה, ומפזרים קל עם פירורי לחם. (השתמש רק בפירורי לחם מספיק כך השכבות של פילו לא להידבק זה לזה.) ערימת 4 שכבות סה " כ על גבי זה ככה, צחצוח כל אחד עם חמאה וזריפת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
בצקבצק
9
חותכים את הסדינים של פילו במחצית לאורכו.
10
מניחים 1/3 מילוי תרד כוס על הקצה הקצר יותר לגלגל את פילו באלכסון כאילו קיפול דגל. ואז לקפל את המשולש של פילו מעל ישר ולאחר מכן באלכסון שוב. המשך קיפול הראשון באלכסון ולאחר מכן ישר עד שתגיע לסוף הסדין. המילוי צריך להיות סגור לחלוטין. המשך הרכבת שכבות פילו וקיפול המילוי עד שכל המילוי משמש.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
גלולגלול
11
מניחים על מחבת סדין, צדי התפר למטה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מברשת עם חמאה מומסת, מפזרים מלח פתיתי, ואופים במשך 30 עד 35 דקות, עד פילו הוא השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים חם.