לזניה נקניקייה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניק קיצור, ו לזניה עם נקניק ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בסיר קטן להביא את העגבניות, היין, ספרי בזיליקום שלם, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל, לפי הטעם, לרתיחה; לבשל עד מעט מעובה, 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, מחית את גבינת קוטג ' בקערה של מעבד מזון עד חלקה. מוסיפים את הריקוטה, תרד, בזיליקום קצוץ 1/4 כוס, בצל ירוק, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ודופק עד רק בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
לפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעיל מחבת nonstick גדולה עם תרסיס בישול nonstick להגדיר על חום בינוני. מבשלים את הנקניק ואת הבצל, לשבור אותו עם כף עץ לחתיכות קטנות, עד הבשר הוא השחמה ואת הבצל רך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להרכיב את הלזניה: ערפל 9 אינץ 'על ידי צלחת אפייה 13 אינץ' עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. למעלה עם 3 אטריות, חצי תערובת ריקוטה, חצי נקניק 1/2 כוס מגורר גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם רוטב, אטריות, הנותרים ריקוטה ונקניק 1/2 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע בקצוות המחבת, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
תפוח אדמה נא מגורר
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
לחשוף, מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותרו ולהמשיך לאפות עד מומס, 10 דקות.