קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

אבזם ריבס

אבזם ריבס
מתכון זה מ טעם הבית דורש מלח, סוכר חום, קמח וחלב חמאה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה הוא רע למדי. נסו אבזם ריבס, דובדבן אבזם, ו אבזם אוכמניות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב קמח, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לסירוגין לתערובת המוקרמת עם חלב חמאה ומערבבים היטב. מערבבים פנימה ריבס ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
ריבסריבס
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
3
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים סוכר חום ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
אגוזיםאגוזים
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את הסוכר, החמאה והחלב; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
מסירים מהאש ומערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
8
יוצקים מעל עוגה חמה.
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם אפשרויות מצוינות לאבזם. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "