אגוז-תאריך טורט
טורט תאריך אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תאריכים, מלח, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכונים דומים: טורטה אגוז תאריך, טורטה אגוז תאריך גלם, ו טורט תאריך לעיס.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. בנדיבות משמנים מחבת עוגה עגולה 9 על 2 אינץ ' עם חמאה רכה או שמן צמחי ואבק עם כמה ארוחה מצה, לדפוק עודף.
יוצקים מים חמים על תאריכים בקערה גדולה ולתת לעמוד 15 דקות כדי לרכך.
אגוזי מלך דופק במעבד מזון עד קצוץ, ולאחר מכן להוסיף 1/4 כוס סוכר ודופק עד אגוזים הם טחונים דק.
להוסיף ארוחה מצה (2/3 כוס), גרידה, הל, ומלח ודופק עד בשילוב.
לנצח חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מוסיפים 1/2 סוכר כוס הנותרים בזרם איטי, להכות עד הלבנים להחזיק פסגות מבריק נוקשה.
להקציף חלמונים לתערובת תאריך. מקפלים שליש תערובת חלמון לתוך לבנים, ואז לקפל בתערובת חלמון שנותר בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים את כל תערובת אגוז לתוך הבלילה.
הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה ואופים עד הזהב והאביב למגע ועוגה רק מתחיל להתרחק מהצד של מחבת, 35 עד 40 דקות. מגניב במחבת על מתלה 30 דקות, ואז להתהפך על מתלה מגניב לחלוטין.
העוגה יכולה להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר, בשקית אטומה או עטוף בחוזקה בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.