עוגת ביצה לחג המולד
מתכון זה מ טעם הבית דורש ביצה, אגוז מוסקט טחון,תוספת מוקצפת ואגוז מוסקט טחון נוסף, ורום או. עם כפית ציון של 25%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת גבינה ליקר ביצים חג המולד, לחם ביצה לחג המולד, ו לחם ביצה לחג המולד.
הוראות
בסיר גדול מבשלים את תערובת הביצים, החלב והפודינג על אש בינונית עד שהיא מסמיכה ומבעבעת.
מסירים מהאש ומצננים מעט. מערבבים רום ואגוז מוסקט.
יוצקים תערובת פודינג לקרום. מצננים עד להתייצבות.
מקשטים בציפוי מוקצף ומפזרים אגוז מוסקט אם רוצים.