קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות14
דיאטותללא גלוטן
מגזין

אגס עלומה וסלט גבינה כחולה

אגס עלומה וסלט גבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגס עלום וסלט גבינה כחולה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 165 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ יין, פלפל, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו אגס שלוק, גבינת Rogue River Blue וסלט אגוזי לוז, פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה, וגבינה כחולה מ ' סעודה, ו פולנטה עם סלט חורף, ביצה עלומה ומתכון גבינה כחולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט אגסים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס לחלוטין, על 8 דקות. בינתיים, לקלף את האגסים, משאיר את הגבעולים שלמים.כאשר הנוזל הלא חוקי רותח, להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את האגסים, הנחת אותם על צדי שלהם, כך שהם כמעט שקועים לחלוטין. סובב את האגסים מדי פעם, כך שהם מבשלים באופן שווה ולגנוב עד שהם פשוט לתת דרך כאשר פירסינג עם סכין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הסר את המחבת מהחום.לקרר את האגסים בנוזל הלא חוקי במשך 20 דקות, לסובב אותם, ולהשאיר במשך 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מניחים את הירוקים בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את הרוטב, וזורקים למעיל.מחלקים את הירוקים בין צלחות הגשה. למעלה עם אגס חתוך שמורות, אגוזי מלך, וגבינה, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ירוקירוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)