אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל
אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 449 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך לימון, אגסים anjou בשלים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד, ו אגסים עם רוטב קרמל מתובל.
הוראות
הסר את גרידת התפוזים ברצועות עם מקלף ירקות לחתוך כל תמרת לבנה מהרצועות. לסחוט מיץ מתפוזים ולימון לתוך סיר 6 ליטר ולהוסיף חצאי לימון, מים, סוכר מגורען, וגרידת. מקלפים אגסים, משאירים גבעולים מחוברים, ומוסיפים לסיר.
מבשלים אגסים 15 עד 25 דקות, או עד רק מכרז, וקריר בנוזל. (אגסים עלומים ימשיכו לבשל קצת כפי שהם מגניבים.)
שים סוכר מגורען בסיר כבד 2 ליטר וקרמבל סוכר חום מעל. להמיס סוכרים, ללא הפרעה, מעל חום מתון עד סוכר מגורען נמס בעיקר. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם עם מזלג, עד קרמל זהוב עמוק. בזהירות לשפוך קרם (תערובת יהיה בועה עד וקרמל יהיה להקשיח מעט) ומערבבים ציפורן, תרמילי הל, שומר, גרגרי פלפל, ומקלות קינמון. מבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב מצטמצם כ 1 ' כוסות, על 10 דקות.
יוצקים רוטב דרך מסננת לתוך מידה 2 כוס מגניב רק כדי להתחמם.
מסננים אגסים יבש לטפוח, ולאחר מכן להעביר צלחות.
מגישים טפטוף ברוטב ומפזרים אגוזים קצוצים.
* אתה יכול לצוד אגסים 2 ימים קדימה וצינה, מכוסה, ב ציד בלתי חוקי נוזלי. הביאו אגסים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. * הרוטב עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם כדי להתחמם לפני ההגשה.