קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות

אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגסים עלומים תה עם פניני טפיוקה ו Satsumas. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 243 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שקית תה, אגסים, כוכב אניס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות, תירס מתוק ופודינג פניני טפיוקה, ו פניני טפיוקה עם קוקוס מתוק וקנטילופה.

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה נמרצת בסיר כבד גדול, ואז מוסיפים פניני טפיוקה וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך בעדינות לרתיחה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פניני טפיוקה הם כמעט שקופים, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר מן החום ומערבבים תערובת, ואז לתת לעמוד, מכוסה, עד הנוזל הוא עבה פנינים שקופים, כ 45 דקות.
3
מסננים במסננת ולשטוף עם מים קרים, ואז לנקז היטב ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
חותכים סיבוב של נייר קלף מעט גדול יותר מאשר החלק הפנימי של סיר כבד 4-5 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
פיל 2 (3 על ידי 1 אינץ') רצועות גרידה מ 1 satsuma עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
הסר כל דורית לבנה עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
להביא מים, סוכר, דבש, קינמון, חזה, וכוכב אניס לרתיחה בסיר 4-5 ליטר על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
הסר מהחום.
6
להוסיף שקית תה ותלול, שק טבילה כמה פעמים, 3 דקות. לסחוט שקית ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
7
בינתיים, לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
8
להחזיר את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף אגסים בשכבה 1 לכסות את פני השטח ישירות עם סיבוב של קלף, מתקפל בצד נגד צד של סיר לאטום את פני השטח לחלוטין. לחזור לרתיחה, ואז לבשל אגסים על מבשלים חשוף, מפנה מדי פעם, עד רק רך כאשר פירסינג בסכין חדה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר מהחום ולתת אגסים תלולים בנוזל, עדיין מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מקורר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
10
בזהירות להעביר אגסים עם כפית מחוררת לצלחת רדודה, ולאחר מכן מסננים נוזל דרך מסננת נייר מצופה מסננת לתוך כוס מדידה. להשליך מוצקים, הזמנת כוכב אניס ומקלות קינמון לקישוט אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
יוצקים 1 כוס נוזל ציד בלתי חוקי מעל טפיוקה, ואז לשפוך נוזל שנותר על אגסים.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1
חותכים את הקליפה, כולל כל הדגש הלבן, מן satsumas עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, לתת להם ליפול לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגישים אגסים עם פניני טפיוקה וציד כפית נוזלית סביבם. למעלה עם satsumas.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
1
* אגסים יכול להיות עלומה 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* פניני טפיוקה ניתן לבשל ולנקז 1 יום קדימה, ולאחר מכן המשיך 1 כוס-ציד אגס נוזלי במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מקטעי Satsuma ניתן לחתוך 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
טפיוקה.טפיוקה.
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים