אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל אגסים עלומים תה עם פניני טפיוקה ו Satsumas. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 243 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שקית תה, אגסים, כוכב אניס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: אגסים שלוקים בתה עם פניני טפיוקה וסצומות, תירס מתוק ופודינג פניני טפיוקה, ו פניני טפיוקה עם קוקוס מתוק וקנטילופה.
הוראות
מביאים מים לרתיחה נמרצת בסיר כבד גדול, ואז מוסיפים פניני טפיוקה וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך בעדינות לרתיחה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד פניני טפיוקה הם כמעט שקופים, 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר מן החום ומערבבים תערובת, ואז לתת לעמוד, מכוסה, עד הנוזל הוא עבה פנינים שקופים, כ 45 דקות.
מסננים במסננת ולשטוף עם מים קרים, ואז לנקז היטב ולהעביר לקערה גדולה.
חותכים סיבוב של נייר קלף מעט גדול יותר מאשר החלק הפנימי של סיר כבד 4-5 ליטר.
פיל 2 (3 על ידי 1 אינץ') רצועות גרידה מ 1 satsuma עם מקלף ירקות.
הסר כל דורית לבנה עם סכין חדה.
להביא מים, סוכר, דבש, קינמון, חזה, וכוכב אניס לרתיחה בסיר 4-5 ליטר על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס.
להוסיף שקית תה ותלול, שק טבילה כמה פעמים, 3 דקות. לסחוט שקית ולהשליך.
בינתיים, לקלף אגסים, ואז רבע לאורכו וליבה.
להחזיר את הנוזל לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף אגסים בשכבה 1 לכסות את פני השטח ישירות עם סיבוב של קלף, מתקפל בצד נגד צד של סיר לאטום את פני השטח לחלוטין. לחזור לרתיחה, ואז לבשל אגסים על מבשלים חשוף, מפנה מדי פעם, עד רק רך כאשר פירסינג בסכין חדה, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת אגסים תלולים בנוזל, עדיין מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מקורר לחלוטין, על 1 1/2 שעות.
בזהירות להעביר אגסים עם כפית מחוררת לצלחת רדודה, ולאחר מכן מסננים נוזל דרך מסננת נייר מצופה מסננת לתוך כוס מדידה. להשליך מוצקים, הזמנת כוכב אניס ומקלות קינמון לקישוט אם תרצה בכך.
יוצקים 1 כוס נוזל ציד בלתי חוקי מעל טפיוקה, ואז לשפוך נוזל שנותר על אגסים.
חותכים את הקליפה, כולל כל הדגש הלבן, מן satsumas עם סכין חדה.
חותכים קטעים חופשיים ממברנות, לתת להם ליפול לתוך קערה.
מגישים אגסים עם פניני טפיוקה וציד כפית נוזלית סביבם. למעלה עם satsumas.
* אגסים יכול להיות עלומה 2 ימים קדימה ומקורר נוזלי, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* פניני טפיוקה ניתן לבשל ולנקז 1 יום קדימה, ולאחר מכן המשיך 1 כוס-ציד אגס נוזלי במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מקטעי Satsuma ניתן לחתוך 3 שעות קדימה ומקורר, מכוסה.