אגרולים קלים
צריך מתאבן חלב חינם? אגרולים קלים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, עטיפות אגרול, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 14%. מתכונים דומים: אגרול בקערה (ארוחת ערב קלה באמצע השבוע!), סלט ביצים קל פחמימות ויום אחד בחזרה על Keto, ו גלילים כתומים קלים.
הוראות
מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
מסננים שומן עודף, מתייבשים עם מגבות נייר, במידת הצורך. החזר נקניק למחבת. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תערובת סלט כרוב, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד תערובת סלט כרוב הוא מכרז; בואו לעמוד 30 דקות.
כפית 1/4 תערובת נקניק כוס במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים בפינה העליונה של כל עטיפה מעל מילוי; לקפל פינות שמאל וימין מעל מילוי. מברשת קלה שנותר בפינה עם מים; רול בחוזקה מלא קצה לכיוון הפינה הנותרים, ולחץ בעדינות כדי לאטום.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 2 אינץ ' לתוך ווק או תנור הולנדי; חום 37
מטגנים, בקבוצות, 2 עד 3 דקות או עד הזהב, הופך פעם אחת; לנקז על מגבות נייר.
מגישים עם רוטב טבילה, אם תרצה.
הערה: אגרולים ניתן להרכיב עד יום קדימה.
מניחים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים. מטגנים על פי הוראות המתכון. אל תטגן אותם לפני הזמן או תטגן ותקפא. לא היינו מרוצים מהתוצאות.