אדום חם " סלט סלק עם טוסטים גבינת עיזים דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שן שום, שמן זית, זרעי פרג, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אדום חם " סלט סלק עם טוסטים גבינת עיזים, סלט נקטרינה עם טוסט גבינת עיזים, ו סלט פריזי וירוק תפוחים עם טוסטים גבינת עיזים.
הוראות
1
בסיר בינוני, מכסים את הסלק במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מכרז, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
להעביר את הסלק לצלחת ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. שמור 2 כוסות של נוזל הבישול בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים את סירופ המייפל למחבת ומרתיחים על חום גבוה בינוני במשך 5 דקות. מערבבים את הסלק ואת קאיין ומבשלים מעל חום מתון עד סלק מתוק וחם, על 30 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הסלק לצלחת. מרתיחים את נוזל הבישול עד מעובה מעט, על 8 דקות. להחזיר את הסלק למחבת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
פלפל קאיין טחון
סלק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
4
בקערה קטנה, להקציף 2 כפות של סירופ סלק עם חומץ, שמן זית ושום מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חומץ
שום
סירופ
סלק
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מורחים כל טוסט עם 2 כפיות של גבינת עיזים; מפזרים זרעי פרג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
פרג זרעים
מורחים
טוסט
6
בקערה גדולה, לזרוק את החסה עם סלק ויניגרט. תלוש את הסלט על צלחות, להגדיר את טוסט גבינת עיזים לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
ויניגרט
חסה
סלק
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן עד 1 יום קדימה דרך שלב 2 ומקורר.