אודון עם טופו וירוקים אסיאתיים
צריך מנה עיקרית טבעונית? אודון עם טופו וירקות אסיה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 401 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוטב סויה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו ירקות אסיאתיים ומרק טופו, טופו צלוי וירקות אסיאתיים מוקפצים, ו טופו בסגנון אסייתי בגריל עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את אטריות אודון כמו התווית מפנה. (לא לבשל יתר על המידה או שהם יקבלו רגשני.)
ניקוז, שמירה על 1/3 כוס של מי הבישול.
בינתיים, חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני. ללטף את טופו יבש העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מוסיף את הטופו למחבת ולצרוב עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד. להפריש ולשמור חם.
מוסיפים 1 כף שמן והירוקים למחבת. לבשל, לזרוק, עד שנבלע.
מוסיפים את הבצלונים, פתיתי פלפל אדום, הנותרים 1 כף שמן, רוטב סויה וסוכר.
מוסיפים את מי הבישול השמורים; מחממים כדי ליצור מרק. מחלקים את האטריות והירוקים בין 4 קערות העליון עם טופו.