אווז צלוי עם מילוי צימוקים תפוחים
אווז צלוי עם מלית צימוקים תפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 10 מנות עם 1859 קלוריות, 77 גרם חלבון, ו 157 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חמאה, לחם בן יום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. נסו אווז צלוי עם מלית תפוחים, אווז צלוי עם מלית תפוחים, ו אווז צלוי עם מלית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מפזרים את החלק הפנימי של האווז עם 1/4 כפית מלח. זין העור היטב. במחבת מטגנים סלרי ובצל בחמאה; מעבירים לקערה.
מוסיפים את התפוחים, הצימוקים, הלחם, הסוכר והמלח שנותר.
בקערה קטנה מקציפים ביצים, סיידר ומים.
יוצקים מעל תערובת הלחם וזורקים קלות. דברים לתוך האווז.
מניחים עם צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה רדודה גדולה.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 3 עד 3-1/2 שעות או עד מדחום בשר קורא 180.
מסננים שומן מהמחבת כשהוא מצטבר.
הסר מלית לפני גילוף אווז.