אומורייסו (חביתת אורז יפנית)
אומוראיסו (אומלט אורז יפני) הוא אומורייסו ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 874 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 20 דקות. אם יש לכם אורז חום, מלח ופלפל, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית נסו חביתה מגולגלת יפנית (Dashi-Maki Tamago), Dashi-maki Tamago (חביתה יפנית בסגנון ביתי), ו אורז קארי יפני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת על חום בינוני, ומעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים את האורז מבושל, 2 כפות קטשופ, בשר חזיר וגבינה, אם משתמשים. מבשלים ומערבבים עד החומרים משולבים היטב מחומם דרך, על 8 דקות. סקופ את התערובת על קערת הגשה וצורה לתוך אליפסה.
בקערה, להכות ביצים ומלח ופלפל.
מחממים מחבת קטנה מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצים; מבשלים מעל חום בינוני. כמו ביצים להגדיר, להרים קצוות, לתת זרימת חלק לא מבושל מתחת. השתמש מרית לקפל בעדינות את הביצים לצורת גולם. כאשר ביצים נקבעים לחלוטין, להסיר מהחום.
מניחים את החביתה על גבי האורז ולהפעיל אורך סכין-חכם דרך השכבה העליונה של החביתה. זה אמור להיפתח כמו פרפר ולכסות את האורז. למעלה עם כף אחרונה של קטשופ וקמצוץ פטרוזיליה.