אוסובוקו.
אוסובוקו הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, עגבניות בלי מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו. (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן משוק עגל; לדלות נקבים בקמח. מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף שנקס; לבשל עד השחמה מכל הצדדים.
הסר שאנקס; להפריש, ולשמור חם. נגב טפטוף מהתנור ההולנדי עם מגבת נייר.
מעיל תנור הולנדי עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל וגזר, ו לטגן עד רך. מערבבים עגבניות 4 מרכיבים הבאים; להוסיף שאנקים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. לחשוף ומבשלים 30 דקות נוספות או עד שאנקס מכרז.
מעבירים כל שוק עגל לקערת מרק בודדת; תערובת ירקות כפית על בשר. אם תרצה, לשלב פטרוזיליה, קליפת לימון, שום, ומפזרים באופן שווה על כל מנה.