והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, פלפל, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז שוקים חומים היטב 2 קבוצות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הפחת את החום עד בינוני והוסף את חמאת הכף הנותרת לסיר יחד עם בצל, גזר, סלרי ושום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב חיוור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים באופן מיידי.
3
הערות של טבחים: אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.