קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה

אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה
והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, פלפל, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם גרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
פט שנקס יבש ומתבלע במלח ופלפל. מחלקים שנקים וקמח בין 2 שקיות פלסטיק sealable גדול לרעוד מעיל, ולאחר מכן להסיר את השוקיים משקיות, רועד את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
שמן חום ו 2 כפות חמאה בסיר ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, אז שוקים חומים היטב 2 קבוצות, 10 עד 12 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הפחת את החום עד בינוני והוסף את חמאת הכף הנותרת לסיר יחד עם בצל, גזר, סלרי ושום ומבשל, ערבוב, עד הבצל הוא זהוב חיוור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את מרכיבי התבשיל הנותרים ומביאים לרתיחה, ערבוב. מסדרים שנקס בסיר בשכבה 1 ולחזור לרתיחה. מכסים את הסיר ואת השוקיים braise באמצע התנור עד רך מאוד, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר מחרוזות מ osso buco ולהשליך יחד עם גבעולי פטרוזיליה עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1
מערבבים יחד מרכיבים גרמולטה בקערה קטנה ומפזרים על אוסובוקו.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגישים באופן מיידי.
3
הערות של טבחים: אוסובוקו (ללא גרמולטה) יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 163° 30 עד 40 דקות. אוסובוקו יכול גם להיות מבושל במחבת צלייה גדולה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים להשחמה ורתיחה, ולאחר מכן לכסות את המחבת בחוזקה עם נייר לצלימה.
מרכיבים שתצטרך
אוסובוקו.אוסובוקו.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור, או לפי הטעםפלפל שחור, או לפי הטעם794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גסעגבניות שזיף שלם עם מיץ (לא purée), קצוץ גס1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש2עלי פטרוזיליה שטוחים טרייםעלי פטרוזיליה שטוחים טריים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עלי טימין טרייםעלי טימין טריים1גדולשן שום, טחוןשן שום, טחון2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצוייםקלמטה או זיתים שחורים נרפאו על ידי מלח, מגולענים וחצויים1אינץ(2-על ידי גרידת לימון טרי, לחתוך לרוחב לג'וליאן בסדר(2-על ידי גרידת לימון טרי, לחתוך לרוחב לג'וליאן בסדר11 קילו קישואים,גרידת לימון טרי מגוררת דקגרידת לימון טרי מגוררת דק2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי לאורכו דק פרוסבצל, חצוי לאורכו דק פרוס11 קילו קישואים,מלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה3(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבחעד 10 שוקי בשר צלובים (osso buco; 5 עד 6 1/2 lb סך הכל), כל קשר עם מיתר מטבח