קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות52
מגזין

אוסקר הסטייק של ג'סיקה

אוסקר הסטייק של ג'סיקה
אוסקר הסטייק של ג'סיקה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 2 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 68 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל 946 קלוריות. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. צאו לחנות והרימו תערובת רוטב בירנייז, מלח ופלפל גרוס, סרטן ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 40 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: סטייק אוסקר, סטייק אוסקר, ו סטייק אוסקר (עבור 2).

הוראות

1
חממו את הברוילר של התנור והניחו את מתלה התנור כ -6 סנטימטרים ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים את הפילטים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
3
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים 1/4 כוס חמאה; מערבבים בעדינות את בשר הסרטנים ומבשלים בזמן שאתם צולים את הפילטים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
צולים את הפילטים עד שהם מגיעים לשלב העשייה הרצוי; לבינוני (מעט ורוד במרכז), צולים 10 עד 12 דקות בצד הראשון ו -6 דקות בצד השני. הניחו את הפילטים בצד למנוחה.
5
מניחים ספינת קיטור למחבת, וממלאים במים ממש מתחת לתחתית ספינת הקיטור. מכסים ומביאים את המים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את האספרגוס, מתאוששים ומאדים עד שהם רכים, 2 עד 6 דקות תלוי בעובי.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
7
מקציפים רוטב ברנייז מערבבים עם חלב בסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניזרוטב ברניז
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
8
מוסיפים 1/2 כוס חמאה, ומביאים את הרוטב לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת; מנמיכים את האש לרתיחה, ומקציפים עד שהרוטב מסמיך, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
להרכבה, מעל כל פילה צלוי בשר סרטנים, ואז מחצית האספרגוס; כפית רוטב ברנייז לפי הטעם מעל האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברניזרוטב ברניז
אספרגוסאספרגוס
בשר סרטניםבשר סרטנים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. קולקציית היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר
אוסף היהלומים של פרנסיס פורד קופולה מונטריי פינו נואר
תווית הכסף פינו נואר בעלת צבע אודם עז וחושפת בושם מפתה של שזיפים אדומים, פרחים ותבלינים מתוקים. טעמים פזרניים של דובדבן שחור, דומדמניות כהות ותות ממלאים את החיך הקטיפתי בעוד תווים של אלגום ממשיכים לגימור הרך והאלגנטי.