אורז אדום
אורז אדום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם בייקון, מקשטים: פטרוזיליה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 24%. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, בצל אדום כבוש, ו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף אורז עם מים זורמים קרים 3 דקות או עד המים כבר לא מעונן.
מבשלים בייקון ב 3 1/2-qt. סיר מעל חום בינוני 10 דקות או עד פריך.
לנקז ולהניח בייקון בצד, הזמנת 2 כפות. טיפות בייקון במחבת.
בצל מטוגן בטפטופים חמים בסיר מעל חום בינוני-גבוה 8 דקות או עד הבצל הוא רך; להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מערבבים באורז שטוף, מרק עוף, הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 30 דקות, ערבוב תערובת כל 7 עד 10 דקות.
הסר מהחום; מוך עם מזלג. מערבבים בייקון מתפורר 3 כף. פטרוזיליה; מקשט,אם תרצה.